Acasa Blog O mașină rulată de rezervă v-ar rezolva problemele de transport?
masina rulata secundara

O mașină rulată de rezervă v-ar rezolva problemele de transport?

 

 

Merită să cumpărați un vehicul de ocazie de rezervă?

Aveți un șofer nou în familie? Veți avea în familie un student care să vină acasă pentru vară? V-ar fi viața mai ușoară dacă ați avea cu ce să faceți comisioane astfel încât să merite efortul de a avea un alt vehicul?. 

Deci, merită să aveți o mașină de rezervă? Ar putea merita. Să aruncăm o privire la câteva lucruri de luat în considerare dacă vă gândiți să adăugați un vehicul rulat în flota dvs.

Cum să alegeți o mașină de ocazie, de rezervă?

Cumpărarea unei mașini, camion sau SUV nu ar trebui să fie niciodată o achiziție de impuls. Este important să alegeți o mașină care are o platformă care să vă răspundă nevoilor fără să cheltuiți foarte mulți bani. Unele dintre motivele pentru care cineva alege un vehicul rulat de rezervă includ:

 

  1. Nevoi sezoniere – vară/primăvară vs. toamnă/iarnă
  2. Opțiune mai eficientă pentru navetă
  3. Pornirea unei afaceri secundare
  4. Cerințe de asigurare

Orice proprietar de vehicul știe că prețul de vânzare nu este singura cheltuială care trebuie luată în considerare. Dacă vă veți conduce mașina de rezervă pe drumuri sau autostrăzi din București, va trebui ca aceasta să fie asigurată corespunzător. 

Va fi folosită mașina rulată  în mod regulat?

Dacă vă gândiți să adăugați o mașină rulată, de rezervă la parcul dvs., trebuie să luați în considerare cât de des va fi folosită. Un vehicul care stă inactiv pentru perioade lungi de timp nu este doar o risipă de bani, dar poate fi și în detrimentul vehiculului în sine și să-I afecteze funcționarea. Dacă știți că veți conduce vehiculul de rezervă cel puțin o dată pe săptămână timp de cel puțin 30 de minute o dată; probabil că merită să faceți următorii pași.

 

Meridian Ocazie este gata să vă ajute să găsiți vehicul rulat adecvat perfect pentru a vă satisface nevoile. Faceți o vizită într-unul dintre cele 3 parcuri Meridian Ocazie din Berceni, Militari sau Pipera, astfel încât să vă putem ajuta să începeți procesul de achzitie.

Distribuie articolul: